Antena Meniu Search
x

Un interlop supranumit "Traficantul vedetelor", a urmărit la şcoală fiica unui bodyguard care l-a dat afară dintr-un club bucureştean şi a ameninţat-o cu moartea

Traficantul vedetelor ameninţă copiii duşmanilor pe reţelele de socializare.

Vezi și

Traficantul vedetelor ameninţă copiii duşmanilor pe reţelele de socializare. Furios că un bodyguard a îndrăznit să-l scoată dintr-un club bucureştean, după ce a ameniţat un alt client cu un cuţit, Vasile Ciobanu şi-a filmat ameninţările în faţa unei şcoli, cea în care învaţă fiica agentului de pază. Imaginile revoltătoare i le-a trimis chiar bărbatului, căruia i-a promis răzbunare. Şi ar fi încercat să o pună în aplicare. 

Sunt imaginil filmate în faţa unei şcoli din Bucureşti. Au fost surprinse ameninţări. Iar la mijloc, ar fi vorba despre o răzbunare. 

În centru este cel supranumit Traficantul Vedetelor. Vasile Ciobanu, condamnat la opt ani de închisoare în dosarul "Cocaină pentru vedete"

"Am primit personal pe Facebook un mesaj de la el, cu un filmuleţ în care el se afla la şcoala copilului meu. Şi a început să mă ameninţe... Ieri, de dimineaţă, când am plecat, o maşină de culoare închisă s-a repezit din nou la copilul meu. Am fost pe faza şi-am reuşit să o trag." Spune că singura lui greşeală a fost că şi-a făcut meseria. Este bodyguard într-un club de noapte din Bucureşti şi a fost chemat să oprească un scandal. "Era cu cuţitul la gâtul turcului. M-am bagat, l-am împins, i-am despărţit şi după aceea, ulterior, l-am rugat să poftească afară, că nu mai are ce căuta în club, pentru că nu avem nevoie de aşa ceva. A fugit în parcare, s-a dus la maşină, şi-a luat un pistol, l-a învârtit pe acolo, spunand că mă omoară pe mine."

Pe acelaşi subiect

Apoi, autoproclamatul Pablo Escobar al României ar fi decis să se răzbune pe unicul său copil. Vasile Ciobanu, cunoscut sub numele de Raj, a mers la o şcoală din Capitală şi a căutat-o pe fiica bodyguardului. În plus, s-a filmat în faţa şcolii şi a trimis filmuleţul mai departe, filmuleţ cu ameninţări directe la adresa bodyguardului, dar şi a fiicei acestuia, o minoră. "Am început să primesc ameninţări pe facebook, diferite poze, că el este Pablo Escobar, că-mi omoară familia, că-mi omoară copilul"

Mesajele de ameninţare au început să curgă. Între timp, contul de Facebook de pe care au fost trimise ameninţările a fost şters. Vasile Ciobanu nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile.

Pentru că se teme pentru siguranţa familiei sale, bodyguardul a depus o plângere la poliţie. Până când autorităţile vor lua măsuri, colegii lui îi apără familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un interlop supranumit "Traficantul vedetelor", a urmărit la şcoală fiica unui bodyguard care l-a dat afară dintr-un club bucureştean şi a ameninţat-o cu moartea