Antena Meniu Search
x

Video Filme Marvel care vor apărea în 2021-2023. „Black Widow” va fi lansat în luna iulie

Studiourile Marvel oferă, într-un clip lansat recent, o privire în premieră asupra a ceea ce urmează în aşa-numita fază a patra din Universul Cinematografic Marvel (MCU) din perioada 2021-2023.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.05.2021, 11:40

Marvel Studio
Filme Marvel care vor apărea în 2021-2023 - Shutterstock

După un an de pauză în ceea ce priveşte lansările de amploare, Studiourile Marvel revin pe marile şi micile ecrane cu mai multe ecranizări. 

Videoclipul începe cu regretatul Stan Lee afirmând: „Îmi place să fiu cu oamenii; este cel mai incredibil sentiment din lume. Această lume se poate schimba şi evolua, dar singurul lucru care nu se va schimba este că toţi facem parte dintr-o mare familie”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Black Widow 

Pe acelaşi subiect

Lungmetrajul dedicat personajului Natasha Romanoff din Avengers, "Black Widow", va fi lansat pe 9 iulie 2021. Deşi data inițială de lansare pentru acest film a fost mai 2020, a urmat o amânare până în noiembrie anul trecut. Acţiunea se petrece între Captain America: Civil War și Avengers: Infinity War, perioada în care Natasha Romanoff era pe fugă. Călătoria acesteia o va aduce înapoi la rădăcinile ruseşti, dar şi la Camera Roşie, unde a fost antrenată pentru a deveni asasină. Filmul va surprinde şi reuniunea dintre Black Widow şi familia ei. 

Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings

Filmul cu supereroi „Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings” va fi lansat pe 3 septembrie 2021, avându-l în rol principal pe pe Simu Liu, în rolul lui Shang-Chi, un practicant de arte marțiale care este instruit de organizația Ten Rings. De această dată, personajul negativ va fi interpretat de Tony Leung. În plus, este primul film Marvel Studios care include o distribuție predominant asiatică, din care fac parte şi Awkwafina, Ronny Chieng sau Michelle Yeoh.

Eternals 

"Eternals" care spune povestea unei rase de ființe nemuritoare care au trăit pe Pământ și i-au modelat istoria și civilizațiile va avea lansarea la data de 5 noiembrie 2021. În urma evenimentelor din Avengers: Endgame (2019), o tragedie neașteptată îi forțează pe extratereștrii străvechi care trăiesc pe Pământ în secret de mii de ani, să iasă din umbră pentru a se reuni împotriva celui mai vechi inamic al omenirii - The Deviants - . Din distribuţie vor face parte Kit Harington, în rolul lui Black Knight, Angelina Jolie, în rolul Thenei, Richard Madden va juca rolul lui Ikaris, Chloé Zhao şi alţii. 

Spider-Man: No Way Home

„Spider-Man: No Way Home” este o continuare a filmului american cu supereroi "Spider-Man: Far From Home" şi va avea lansarea cu puţin timp înainte de Crăciun, pe 17 decembrie 2021. Tom Holland a dezvăluit faptul că filmul „Spider-Man: No way home” este ultimul film în care va juca sub acest contract, dar dacă studiourile îl vor chema pentru o nouă colaborare el va îmbrăca bucuros costumul Omului Păianjen. Din distribuţie fac parte de asemenea Jacob Batalon și Zendaya.

Doctor Strange în the Multiverse of Madness

"Doctor Strange în the Multiverse of Madness" urmăreşte aventurile ulterioare ale doctorului Stephen Strange și a cercetărilor sale despre piatra timpului, după evenimentele din Avengers: Endgame, dar un vechi prieten transformat în dușman caută să distrugă fiecare vrăjitor de pe Pământ, încurcându-se cu planul lui Strange și, de asemenea, făcându-l să dezlănțuie un rău nespus. Lansarea filmului are loc în data de 25 martie 2022.

Thor: Love and Thunder

„Thor: Love and Thunder” este un film american cu supereroi bazat pe personajul Marvel Comics Thor, produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Se dorește a fi continuarea directă a lui Thor: Ragnarok și al 29-lea film din Marvel Cinematic Universe. Din distribuţie fac parte: Chris Hemsworth în rolul Thor, Tessa Thompson în rolul Valkyrie, Natalie Portman în rolul Thor / Dr. Jane Foster, Taika Waititi ca Korg, Christian Bale în rolul Gorr - Zeului Măcelar, Jaime Alexander în rolul Sif, precum şi mulţii alţii. Data lansării va avea loc pe 6 mai 2022.

Black Panther: Wakanda Forever

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther, pe numele său T'Challa, s-a născut în Wakanda, o ţară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporaţii să nu-i exploateze vibraniumul, un preţios metal descoperit într-un meteorit, potrivit cinemagia.ro. Universul Marvel va continua să exploreze lumea incomparabilă a Wakanda și toate personajele bogate și variate introduse în primul film. Scris și regizat de Ryan Coogler, care se afla în spatele Black Panther, filmul „Black Panther: Wakanda Forever” va fi lansat pe 8 iulie 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Filme Marvel care vor apărea în 2021-2023. „Black Widow” va fi lansat în luna iulie