Antena Meniu Search
x

Video Firmele de curăţenie, ajutorul nesperat al celor care nu au timp să-şi pregătească locuinţele pentru sărbători

Mulţi români sunt deja în vacanţă, însă alţii sunt ocupaţi chiar şi în Ajun de Crăciun. Printre ei şi angajaţii firmelor de curăţenie. Sfârşitul de an este una dintre cele mai aglomerate perioade pentru aceştia. Muncesc de zor pentru a face să sclipească apartamentele altor români prea ocupaţi să facă singuri curăţenie.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 11:40

Vezi și

Un om în baie, altul în living. Spală, şterg sau aspiră. Pentru angajaţii firmelor de curăţenie, zilele de dinainte de Crăciun sunt printre cele mai agitate. Doamna Viorica lucrează în domeniu de mai bine de 20 ani. Ştie ce înseamnă curăţenie pe ultima sută de metri şi speră să aibă timp facă ordine şi pentru ea.

Reporter: Cât lucrați pe zi în regimul ăsta?

Viorica Băluţă, angajat firmă curăţenie: Acum în ultimul timp, 6, 7 ore. Ce să va spun că nu am timp la fiicamea cel puțin nu știu dacă reușesc să fac curat

În familia Dragomir, curăţenia generală înainte de sărbători este obligatorie. Dar sunt oameni foarte ocupaţi, aşa că apelează la profesionişti.

Pe acelaşi subiect

Mihai Dragomir, client: Facem o curățenie generală de sărbători având în vedere că mai așteptăm și invitați și fini pe la noi trebuie să fie totul imaculat.

Firmele de curăţenie nu duc lipsă de clienţi

În perioada sărbătorilor când numărul celor care apelează la astfel de servicii este în creştere firmele de curăţenie nu duc lipsă de clienţi.

Diana Nazarov Vlaicu, manager firmă de curățenie: Încercam pe cât posibil să ne acoperim toate programările. Poate fi dublu poate fi triplu poate fi nevoie să suplimentez echipa de foarte multe ori. Înainte de sărbători oamenii preferă o curățenie generală asta înseamnă de la gresie faianță uși mobilier absolut tot

O curățenie generală într-un apartament poate dura 5 sau 6 ore, iar preţul porneşte de la 9 lei pe metru pătrat. Tariful poate varia, însă, în funcţie de volumul de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Firmele de curăţenie, ajutorul nesperat al celor care nu au timp să-şi pregătească locuinţele pentru sărbători