Antena Meniu Search
x

Fiscul îi ia peste picior pe patronii de cluburi de pe litoral

Fiscul îi ia peste picior pe patronii de cluburi din România. Inspectorii fiscali scriu pe pagina de socializare a instituţiei că afacerile de pe litoral au crescut, cât altele în zece, după controalele făcute

Vezi și

Fiscul îi ia peste picior pe patronii de cluburi din România. Inspectorii fiscali scriu pe pagina de socializare a instituţiei că afacerile de pe litoral au crescut cât altele în zece după controalele făcute

Agenţia de Administare Fiscală a întocmit şi un top al managerilor de succes care au raportat venituri şi de 15 ori mai mari după vizitele Fiscului. 

La unul dintre controale, inspectorii au descoperit ca turiştii au cheltuit chiar un sfert de milion de euro într-o singura seara, bani impozitabili.

Miracolul de pe litoral, carton aşa cum este numita postarea de pe facebook, a strâns câteva mii de aprecieri în doar câteva ore. O evoluţie, faţă de huiduielile de astă-vară.

Din ciclul "a crescut consumul cu 5,4%, e normal să colectezi 39% în plus la TVA în zona Bucureşti-Ilfov" şi pentru a elimina cea mai mică umbră de îndoială cu privire la perspicacitatea frăţiei "consumiştilor", vă prezentăm astăzi un top 10 al managerilor de succes de pe litoral care au înregistrat creșteri ale business-ului cu adevărat miraculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fiscul îi ia peste picior pe patronii de cluburi de pe litoral