Antena Meniu Search
x

Update: Fiul Elodiei Ghinescu ramane la sora lui Cristian Cioaca. Mama avocatei va contesta decizia

Fiul Elodiei Ghinescu si al lui Cristian Cioaca ramane la sora tatalui lui! Asta au decis astazi reprezentantii Protectiei Copilului Arges.

Vezi și

Update: Mama Elodiei a declarat ca nu va lasa lucrurile asa. Va lupta in instanta pentru a-si putea creste nepotul. Inca de la disparitia Elodiei, baiatul a devenit miza razboiului dintre Cioaca si familia celebrei avocate.

Decizia finala este in curtea judecatorilor de la Tribunalul Arges. Ei vor decide daca baiatul Elodiei va fi crescut de matusa paterna sau de bunica materna.

Nu este traumatizat tocmai pentru ca primeste de la matusa afectiune si educatie si tot ce un copil are nevoie”, spune Corina Loghin, psiholog. Este unul dintre motivele care i-au facut pe cei de la Protectia copilului sa decida ca fiul lui Cristian Cioaca sa ramana in grija matusii paterne. In ciuda faptului ca si bunica materna a cerut sa-l primeasca in grija.

Niciunul dintre motivele invocate de asistentii sociali, dupa o ancheta de 2 luni, nu a convins-o insa pe Emilia Ghinescu sa-si lase nepotul in familia fostului ginere.

Mari greseli fac de lasa copilul intr-o familie de criminali. Si l-au influentat si-i spun tot felul de prostii. Copilul sta, amaratul, la scoala, pana la 16-17. Apoi vine seara acasa si se culca. Printre picaturi, il mai duce la penitenciar. Deci asta este copilaria lui”, este de parere femeia.

Psihologii spun insa ca vizitele la penitenciar ii fac bine baiatului.

“Nu- l afecteaza. Il ajuta sa depasesca acest moment pentru ca pe viitor el sa nu dezvolte acesta anxietate de separare si sa vada ca nu este abandonat si ca relatia cu tatal lui continua”, a mai declarat psihologul Corina Loghin.

Psihologul care l-a consiliat pe copil spune ca baiatul este foarte atasat de tatal lui. Dar si ca pustiul ar trebui sa aiba o relatie si cu bunica materna.

Mama Elodiei a spus ca va ataca in instanta decizia Celor d ela Protectia Copilului. In cele din urma Tribunalul Arges va decide cu cine va ramane baiatul de 8 ani al Elodiei si al lui Cristian Cioaca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Update: Fiul Elodiei Ghinescu ramane la sora lui Cristian Cioaca. Mama avocatei va contesta decizia