Antena Meniu Search
x

Fiul milionarului Micula, eliminat de la BAC!

Emoţiile au fost mari, astăzi, pentru 40.000 de absolvenţi de liceu. Tinerii au susţinut prima probă scrisă, cea la Limba şi literatura română, în sesiunea a doua a Bacalaureatului. Printre ei. şi Victoraş Micula, moştenitorul unui imperiu de 160 de milioane de euro. Este la a doua şansă, după ce în vară a luat 4 la proba poeziei lui Eminescu.

Vezi și

Emoţiile au fost mari, astăzi, pentru 40.000 de absolvenţi de liceu. Tinerii au susţinut prima probă scrisă, cea la Limba şi literatura română, în sesiunea a doua a Bacalaureatului. Printre ei şi Victoraş Micula, moştenitorul unui imperiu de 160 de milioane de euro. Este la a doua şansă, după ce în vară a luat 4 la proba poeziei lui Eminescu. 

După ce, la prima sesiune de bacalaureat a obţinut nota 4 la Română, juniorul a primit cadou de la părinţi un bolid de un sfert de milion de dolari. L-a etalat pe plajele din Mamaia, cu aceeaşi extravaganţă de care a dat dovadă când a decis să plece într-un pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca. cu elicopterul personal.

Cu câteva zile înainte de sesiune, moştenitorul se pregătea conştiincios. Îl aştepta proba.găleţii cu gheaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Fiul milionarului Micula, eliminat de la BAC!