Antena Meniu Search
x

Pugilistul român Florian Munteanu, în filmul lui Sylvester Stallone, ”Creed 2”

Un fost pugilist de 27 de ani care va juca în cel mai nou film al lui Silvester Stallone!

Vezi și

Nasty cucereşte lumea filmului. Nu vorbim despre cunoscutul Ilie Năstase, ci despre Big Nasty. Un fost pugilist de 27 de ani care va juca în cel mai nou film al lui Silvester Stallone! Florian Munteanu s-a născut şi a crescut în Germania, deşi ambii părinţi sunt români, însă nu pleacă nicăieri în lume fără steagul României în bagaj şi vorbeşte foarte bine limba maternă.

Printr-o postare pe Instagram, Sylverter Stallone l-a felicitat pe românul Florian Munteanu care va juca rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren. Din distribuţie, mai fac parte Sylvester Stallone şi Michael Jordan. 

Margareta Nistor, critic de film: "Merge într-un film Hollywoodian cu supereroi pentru că Rocky, oricum ar da-o tot la supereroi ajunge. Ideea pentru noi toţi este un fel de must Rocky şi Silvester Stallone şi mai ales că a avut şi o declaraţie frumoasă la adresa pugistului român! Normal că are şi fizicul necesar şi chiar aş zice că are un fizic mai spectaculos decât al lui Arnold Schwarzenegger."

La 27 de ani, Florian povesteşte că îşi iubeşte familia mai presus de orice. Deşi are un fizic de invidiat, cu care a atras aproape 90 de mii de urmăritori pe reţelele de socializare, fostul pugilist nu are o iubită. Un lucru e cert. Noul succes îi va aduce şi mai multe admiratoare! Criticii remarcă caliţăţile pentru care a fost ales într-un rol aşa mare la Hollywood. 

Prima partea a filmului a fost un real succes. A fost premiat la Globurile de Aur şi nominalizat la Oscar. Încasările au depăşit 100 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pugilistul român Florian Munteanu, în filmul lui Sylvester Stallone, ”Creed 2”