Antena Meniu Search
x

Observator Special: Lista vedetelor care si-au facut operatii estetice de mii de euro

"Oglinda, oglinjoara, cine are cel mai frumos nas din tara?", este intrebarea pe care si-o pun din ce in ce mai multe romance. Brusc, o gramada de conationale s-au trezit ca nu le mai place forma nasului lor, asa ca e cazul sa intervina.

Vezi și

Americancele, spre exemplu, se duc la bisturiu pe banda rulanda, ca sa-si faca nasul precum al lui Kate Middleton. Li se pare ca arata foarte artistocratic, desi Kate este nobila doar prin alianta.

Multe sunt cele ce aleg caile intortocheate ale bisturiului. Si tot mai multe sunt si cele care nu se documenteaza absolut deloc inainte de a ajunge in cabinetul esteticianului.

„Este bine sa fie foarte hotarata, in primul rand. Sa nu se ia dupa, eu stiu, trend, prietene, "hai ca nu imi place dar nu stiu ce sa fac, mi-e frica", etc. O persoana care este foarte hotarata, sigur invinge frica. Trebuie sa stie fiecare ca el s-a nascut cu o piramida nazala, ca seamana cu mama, ca seamana cu tata. Ala e materialul pe care chirurgul il foloseste. Deci, din acel nas, noi trebuie sa scoatem tot ce este mai bine posibil ca sa fie foarte bine incadrat in intregul fetei”, spune chirurgul Cristian Nitescu.

Cristina Rus si-a facut modificari, atat corporale, cat si faciale, de 6.700 de euro. Chiar daca acum cativa ani, fosta colega de trupa a Andreei Banica declara ca este multumita de felul in care arata, iata ca viitorul a dus-o tot la chirurg. Cristina si-a facut o rinoplastie pentru care a platit suma de 2.000 de euro. Nu a fost de ajuns, asa ca si-a tatuat sprancenele cu 200 de euro si si-a facut o operatie de marire a bustului pentru inca 4.500 de euro.

Ramona Gabor a vrut silicon in sani, in gambe, plus o rinoplastie. Cea care a realizat interventiile a fost Adina Alberts. Silicoanele din gambe s-au dovedit un insucces, dar nu pentru ca medicul nu ar fi lucrat bine, ci pentru ca Ramona nu a putut rezista trei luni, fara sa poarte tocuri mai mari de cinci centimetri, asa cum erau indicatiile postoperatorii. Au urmat durerile, deplasarea implanturilor, asa ca medicul nu a avut ce sa faca si i le-a indepartat. Deci, Ramona Gabor a marcat inca o interventie chirurgicala.

"Blonda lui Bote", asa cum s-a facut cunoscuta Bianca Dragusanu in showbiz-ul autohton, este cea care a suferit cea mai mare transformare la capitolul imagine. Interventiile chirurgicale pe care le-a facut fosta asistenta pacatoasa, au costat 8.000 de euro. Operatie de marire a sanilor, operatie de micsorare a taliei, interventii la sprancene, buze, riduri si frunte. Si cum se putea trasforma in felul asta, fara un zambet frumos? Nu se putea, asa ca vedeta si-a aranjant si dantura.

Marinela Nitu a pierdut sirul operatiilor pe care le-a suferit. Actuala sotie a lui Miron Cozma este una dintre primele vedete care au apelat la astfel de metode de infrumusetare. Multe dintre intervetii le-a realizat in America, in Italia, dar si in Romania. Care sunt? Operatia de marire a sanilor, ingustarea ochilor, injectarea buzelor sau accentuarea pometilor.

Cristina Spatar a cheltuit 10.500 de euro pentru reglajele din bisturiu. Si-a marit sanii, si-a ajustat coapsele, si-a injectat buzele, si-a ridicat sprancenele si a suferit si un lifting facial. Pentru a fi sigura ca modificarile pe care a vrut sa si le faca vor avea cel mai bun rezultat, cantareata a apelat la medici renumiti din Statele Unite si din Italia.

Nici Delia Matache nu a putut sta departe de cabinetul esteticianului. Blonda a facut cunostinta cu bisturiul, contra sumei de 5.500 de euro. Ce si-a tunat? Sanii, pentru 4.000 de euro si buzele in care si-a injectat grasime din propriul organism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Lista vedetelor care si-au facut operatii estetice de mii de euro