Antena Meniu Search
x

Fondul Naţional de investiţii şi şpăgi în învăţământ

O inginerie financiară menită să aducă bani în plus pentru profesori. Anchetele curg pe bandă rulantă şi scot la iveală acuzaţii grave. Părinţii reclamă că elevii au fost persecutati de profesori şi scoşi de la ore din cauză că au refuzat să mai plătească fondul şcolii.

Vezi și

A început cruciada anti-corupţie, anunţă şefii din Educaţie. Practic, situatia s-ar putea schimba din iunie. Până atunci, e liber la şpăgi.

Sistemul de învăţământ a inventat o inginerie financiară unică. După reţeta românească. Fondul de Investiţii pentru şcoală. Şi cine NU plăteşte, are de pătimit.

Trei comisii de anchetă sunt mobilizate la colegiul Kiriţescu. În total, părinţii au dat cel puţin 600 de lei de persoană. Şi sesizările sunt cu sutele. Sutele de sesizări înmulţite cu sutele de lei, dau un rezultat pe măsură.

În 6 luni, Ministerul educaţiei a primit 300 de reclamaţii. Adică în fiecare zi lucrătoare, cel puţin 2 părinţi au fost nemulţumiţi.

Cruciada rămâne până la vară.un vis. Atunci abia Ministerul va aproba o Biblie pentru profesori: un cod etic. Până atunci, ne descurcăm pe vorbe. Directorii ştiu asta.

Legal, fondul şcolii e permis. Prin ordin de ministru. Şi nimeni nu-l poate interzice pentru că reprezintă o "donaţie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Fondul Naţional de investiţii şi şpăgi în învăţământ