Antena Meniu Search
x

Ford Focus făcut scrum, după ce a luat foc în mers. Doi minori au fost scoşi din maşină la timp - FOTO

Un autoturism în care se afla șoferul și doi minori a luat foc în mers, pe DN23, pe raza comunei Vulturu din județul Vrancea, și s-a făcut scrum.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 19.05.2021, 18:37

  • Ford Focus Break ISU Vrancea - Adrian Obreja

Mașina Ford Focus a luat foc după producerea unui scurtcircuit la instalația electrică de la motor, în timp ce se afla în mers. În autoturism se aflau trei persoane - un adult și doi minori - la momentul producerii incidentului.

În timp ce se afla în mers, șoferul a observat că de sub capota autoturismului începe să iasă fum. Acesta a oprit, a evacuat pasagerii și a anunțat pompierii prin 112. 

„Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 14:00, iar pentru gestionarea situației de urgență, semnalate a fost mobilizat 1 echipaj din cadrul Punctului de Lucru Vulturu, care a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pompierii au acționat prompt și au lichidat incendiul în mai puțin de 15 de minute. Cu toate acestea, flăcările  au distrus aproximativ 90 % din autoturism”, informează ISU Vrancea.

- material realizat cu informații obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ford Focus făcut scrum, după ce a luat foc în mers. Doi minori au fost scoşi din maşină la timp - FOTO