Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire MACABRĂ! Fosta directoare a centrului de transfuzii din Cluj-Napoca, găsită moartă lângă râul Someşul Rece

Fosta directoare a centrului de transfuzii din Cluj-Napoca a fost găsită fără viaţă lângă râul Someşul Rece. Ieri, la prânz, a ieşit să se plimbe, aşa cum obişnuia zilnic. Însă, ca niciodată, a luat cu ea bani şi o poşetă.

de Redactia Observator

la 21.02.2017 , 20:33

Fosta directoare a centrului de transfuzii din Cluj-Napoca a fost găsită fără viaţă lângă râul Someşul Rece. Ieri, la prânz, a ieşit să se plimbe, aşa cum obişnuia zilnic. Însă, ca niciodată, a luat cu ea bani şi o poşetă.

În timp ce soţul Elenei aştepta ca ea să se întoarcă acasă, poliţiştii făceau o descoperire macabră. Pe malul râului Someşul Rece, zăcea trupul neînsufleţit al fostei şefe de la Centrul de Transfuzii. 

Elena a dispărut fără urmă după ce a ieşit să se plimbe, aşa cum obişnuia să facă în fiecare zi.

Vezi și

Locuia aproape de centrul oraşului, însă nu se îndepărta foarte mult de casă. Familia lansase un apel pe Facebook şi trăia cu speranţa că e în viaţă. 

Totuşi, în spatele unei vieţi aparent liniştite, Elena era măcinată de mici probleme cu legea. Fusese dată în judecată de o fostă angajată a centrului de transfuzii pentru nişte sporuri de muncă pe care, susţine femeia, nu le-ar fi acordat. 

Poliţiştii au deschis o anchetă. Ei trebuie să stabilească dacă femeia a fost ucisă sau şi-a pus capăt zilelor. 

A trecut mai bine de o zi de când Mircea nu a mai dormit sau mâncat. Îşi caută cu disperare soţia, pe Elena.

A sunat-o de zeci de ori, însă nimeni nu răspunde la telefon. Femeia a dispărut fără urmă după ce a ieşit să se plimbe, aşa cum obişnuia să facă în fiecare zi.

Locuia aproape de centrul oraşului, însă nu se îndepărta foarte mult de casă. 

La fel de îndurerat, fiul femeii trăieşte cu speranţa că mama lui se va întoarce acasă. Era cunoscută în oraş şi respectată de toată lumea.

Nu de mult ieşise la pensie, după ce ani la rând a fost directoarea centrului de transfuzii din oraş. 

Totuşi, în spatele unei vieţi aparent liniştite, Elena era măcinată de mici probleme cu legea.

Fusese dată în judecată de o fostă angajată a centrului de transfuzii pentru nişte sporuri de muncă pe care, susţine femeia, nu le-ar fi acordat. 

Ieri, ca niciodată, Elena luase cu ea poşeta şi nişte bani. Fiul ei a făcut un apel disperat şi pe Facebook, iar lumea s-a mobilizat imediat.

În doar câteva ore, peste 2.600 de oameni au distribuit fotografia ei. 

Elena are 64 de ani, un metru 52 înălţime şi părul blond. În momentul în care a dispărut, purta o geacă neagră, blugi şi cizme negre până la genunchi.

Cei care au informaţii legate de ea, sunt rugaţi să meargă la cea mai aproapiată unitate de Poliţie sau să sune la 112. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Descoperire MACABRĂ! Fosta directoare a centrului de transfuzii din Cluj-Napoca, găsită moartă lângă râul Someşul Rece