Antena Meniu Search
x

Fostul ofiţer MApN suspectat de pedofilie, arestat preventiv!

Fostul ofiţer MApN suspectat de pedofilie a fost arestat preventiv! Bărbatul le-a spus anchetatorilor că-i plăcea să analizeze copiii şi să se joace cu ei!

Vezi și

Fostul ofiţer MApN suspectat de pedofilie a fost arestat preventiv! Bărbatul le-a spus anchetatorilor că-i plăcea să analizeze copiii şi să se joace cu ei! Dar că nu a abuzat de niciunul!

Ninel Şerbănescu - fost ofiţer MApn, profesor şi bunic! Şi pedofil. Judecătorii l-au arestat preventiv pentru că reprezintă un pericol social. Judecătorii nu l-au crezut. Jocul pervers al bunicului de 64 de ani ar fi fost susţinut şi de un martor. Declaraţiile lui au cântărit mai mult decât cele ale pensionarului acuzat.

Pedofilul s-ar fi folosit de experienţa din lumea spionajului pentru a-şi ascunde urmele. Ninel nu pândea copiii din apropiere. Dădea târcoale şcolilor din alte cartiere. Îşi căuta victimele în staţii de autobuz.

Bărbatul locuia cu iubita lui mai tânără. Şi nici ea n-ar fi bănuit nimic. A dat declaraţii până noaptea târziu în faţa anchetatorilor dar nu a ştiut să le spună mare lucru despre perversiunile bărbatului cu care locuia. Trecuse şi ea printr-o depresie.

Îşi revenise după ce l-a întâlnit pe Ninel Şerbănescu. Dar iubitul ei ar putea sta următorii 15 ani după gratii, pentru ororile pe care le-a făcut. Bărbatul îşi va petrece următoarele 30 de zile în Arestul Poliţiei Capitalei. El este cercetat pentru perversiune sexuală şi tentativă de viol!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Fostul ofiţer MApN suspectat de pedofilie, arestat preventiv!