Antena Meniu Search
x

Fostul sef al Politiei de Frontiera, Cornel Iures, ranit intr-un accident de masina

O familie a trecut pe langa moarte, pe o sosea din Arad. Masina in care se afla fostul sef al politiei de frontiera Timis, impreuna cu sotia, fiica si soacra, a iesit in decor, s-a zdrobit de un copac, apoi s-a rasturnat

Vezi și

Doua masini, aceeasi destinatie: Ungaria. Acolo trebuia sa se relaxeze, cateva zile, fostul sef al politiei de frontiera Timis, impreuna cu familia, socrii si cativa prieteni.

Din senin, insa, masina in care se afla Cornel Iures a iesit in decor. La volan era sotia fostului politist. Tatal ei, care era in cealalta masina, a privit neputincios scena de groaza. “Noi eram in spate. A prins bordura de aici si a derapat si s-a rasturnat masina peste cap, in sant”, a spus tatal femeii.

Autoturismul s-a lovit de un copac de pe marginea drumului, apoi s-a rasturnat. Fostul sef al politiei de frontiera, sotia sa, fiica lor, in varsta de noua ani, si bunica acesteia au supravietuit impactului. Copila a fost dusa la spital de un martor, inainte de sosirea salvatorilor. “Am actionat pentru scoaterea bornelor si scoaterea victimei din sant”, a declarat un reprezentant al ISU Arad.

Langa autospecialele pompierilor au oprit mai multe ambulante si a aterizat si un elicopter smurd. Soacra fostului politist a fost urcata in aparatul de zbor. Femeia a ajuns in grija medicilor din Timisoara. Cornel Iures a ajuns la spitalul din Arad. “Amandoua victimele sunt in stare foarte grava, prezentand politraumatism si stari comatoase”, a declarat medical de la Unitatea de Primiri Urgente Arad.

Sotia fostului sef al politiei de frontiera din Timis a scapat cu cateva rani usoare. Dar va raspunde in fata legii pentru ca i-a bagat in spital pe sotul, fiica si mama ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fostul sef al Politiei de Frontiera, Cornel Iures, ranit intr-un accident de masina