Antena Meniu Search
x

Fostul şef al secţiei de Chirurgie Pediatrică din Spitalul Judeţean Arad sare în apărarea doctorului Burnei

Doctorul Burnei, acuzat că făcea experimente pe copii, are un apărător! Tot un doctor. Mai precis, fostul şef al secţiei de Chirurgie Pediatrică din Spitalul Judeţean Arad.

Vezi și

Doctorul Burnei, acuzat că făcea experimente pe copii, are un apărător! Tot un doctor. Mai precis, fostul şef al secţiei de Chirurgie Pediatrică din Spitalul Judeţean Arad.

Aflat în centrul unui scandal de proporţii, Burnei are un apărător. Un medic ieşit la pensie, din Arad.

"Ceea ce a făcut doctorul Burnei până acum în ortopedia pediatrică românească se poate compara cu ce a făcut Hagi în fotbal! Am o fetiţă din Sebeş, care a fost operată în premieră mondială de profesorul Burnei pentru o boală care era aşa de gravă că a fost refuzată în străinătate! Profesorul Burnei a operat-o, fetiţa este bine.", spune doctorul Zeno Moldovan.

Medicul care îi ia apărarea chirurgului este fost şef al Secţiei de Chirurgie Pediatrică de la Spitalul Judeţean Arad. Spune că i-a trimis doctorului Burnei, la Bucureşti, mulţi pacienţi pe care el nu i-a putut face bine. Iar acesta a avut numai reuşite medicale.

"Cunosc părinţi care sunt dispuşi să îi pupe mâinile şi picioarele. Domnul profesor Burnei o fi greşit, o fi având şi dumnealui greşelile lui, nu ştiu!", adaugă cel ce-i ia apărarea doctorului Burnei.

Chirurgul Burnei este acuzat că a făcut experimente pe copii. Şi mai este acuzat şi de luare de mită. Medicul este în arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fostul şef al secţiei de Chirurgie Pediatrică din Spitalul Judeţean Arad sare în apărarea doctorului Burnei