Antena Meniu Search
x

Fotbalistul român Alin Vigariu ar fi putut să se afle la bordul avionului prăbușit în Alpii Francezi

Un fotbalist român a fentat moartea înainte de catastrofa din Alpii Francezi. Alin Vigariu a renunţat în ultima clipă la zborul spre Dusseldorf.

Vezi și

Un fotbalist român a fentat moartea înainte de catastrofa din Alpii Francezi. Alin Vigariu a renunţat în ultima clipă la zborul spre Dusseldorf. 

Escala i s-a părut prea lungă, aşa că el şi colegii de la echipa Dalkurd au preferat să se despartă şi să călătorească spre Suedia cu trei avioane diferite. Românul a povestit pentru Observator cum a trecut pe deasupra morţii. Acasă, la Craiova, mama lui Alin plânge de fericire.

Alin Vigariu ar fi putut fi astăzi mort, în Alpi, alături de ceilalţi 150 de oameni. Abia terminase cantonamentul în Spania, iar el şi echipa lui se pregăteau să urce în avionul Germanwings.

Însă escala de cinci ore li s-a părut prea lungă.

Alin Vigariu a decolat spre Zurich. A zburat pe deasupra Alpilor. A trecut, fără să ştie, pe deasupra morţii. Pe deasupra crestelor de care se zdrobise avionul Airbus 320. Abia când a aterizat, sportivul român a realizat că şi el, şi toţi colegii lui ar fi putut să moară. Întreaga echipă s-a reunit cu bine în Suedia.

Pe Alin îl aşteptau acasă soţia şi fiul lui de numai câţiva ani. Locuiesc împreună în Suedia, încă de anul trecut, când sportivul român s-a tranferat la echipa Dalkurd FF. Vigariu jucase, înainte, la Universitatea Craiova. În oraşul lui natal, mama lui Alin a aşteptat cu inima strânsă o veste de la fiul ei.

Din cei 150 de oameni morţi în Alpii Francezi, în jur de 20 au deocamdată naţionalităţi necunoscute. Cu lista neagră în faţă, reprezentanţii MAE încă mai verifică dacă printre victime se află şi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Fotbalistul român Alin Vigariu ar fi putut să se afle la bordul avionului prăbușit în Alpii Francezi