Antena Meniu Search
x

Frauda de peste cinci milioane de euro la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia

Mai multe perchezitii au declansat nebunia la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia. Sapte oameni sunt acuzati ca au topit, atentie, peste 5 milioane de euro. Printre ei se afla si fostul manager al spitalului, dus astazi la audieri.

Vezi și
Printr-o schema simpla de evaziune fiscala, mascata sub cele mai bune intentii: renovarea spitalului Alexandru Obregia. O renovare care a fost mult supraevaluata si pentru care nimeni n-a taiat facturi. Vinovat ar fi, spun anchetatorii, chiar fostul director al spitalului, George Marcu. El ar fi adus prejudicii de 3,8 milioane de lei in bugetul spitalului si 1,4 milioane de lei in bugetul statului.

Astazi, politistii au facut sapte perchezitii in Bucuresti si in Ilfov, au dus 13 persoane la audieri, dintre care sase invinuiti, in total sunt sapte invinuiti, dar pe al saptelea nu l-au gasi.

Politistii cauta 700.000 de euro care s-ar fi topit pe nevazute in sapte buzunare. Buzunarul cel mai larg l-ar fi avut George Marcu, fostul director al Spitalului de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Frauda de peste cinci milioane de euro la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia