Antena Meniu Search
x

Fuego, copleşit de cadouri de Crăciun, de la admiratoarele sale. Printre altele, cozonacul pe care scrie Fuego!

Fuego a fost, din nou, asaltat de admiratoarele sale! Aşa că, după concertul de aseară de la Teatrul Naţional Bucureşti a făcut zeci de fotografii

Vezi și

Fuego a fost, din nou, asaltat de admiratoarele sale! Aşa că, după concertul de aseară de la Teatrul Naţional Bucureşti, artistul a trecut prin obişnuita sesiune de autografe şi fotografii. Iar doamnele l-au surprins cu daruri inedite. Printre ele, Fuego a primit un cozonac cu numele său scris pe el.

Fuego şi-a petrecut prima zi de Crăciun tot în compania fanilor. După spectacolul de pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, artistul a stat zeci de minute în culise. A oferit autografe şi a făcut fotografii. 

Fermecate de şarmantul Fuego, doamnele nu au venit cu mâna goală, aşa că i-au adus cadouri care de care mai originale. 

Iar pe lângă cadourile primite la Bucureşti, se mai numără alte câteva zeci, strânse în timpul turneului de Crăciun.  

Artistul s-a obişnuit deja să fie asaltat de fani. Însă, spune el, e rezultatul muncii sale. 

Fuego: "Eu i-am învăţat pe fanii mei cu spectacolele mele de aproape 11 ani. Şi ei sunt pregătiţi. Ştiu că, de fiecare dată, mă reinventez, apar altfel, schimb ţinute vestimentare, schimb repertoriul în fiecare an, aduc ceva nou. Ei sunt înfocaţi. Am stat şi m-am gândit: aş fi ieşit în ziua de Crăciun să văd un spectacol? Eu aş fi stat cu familia mea. Deci cât de mult pot să te iubească aceşti oameni simpli?"

Iar printre cadouri şi îmbrăţisări, artistul şi-a rugat fanii să-i cânte colinde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fuego, copleşit de cadouri de Crăciun, de la admiratoarele sale. Printre altele, cozonacul pe care scrie Fuego!