Antena Meniu Search
x

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Salonul Auto Bucureşti lansează concursul de idei inovative pentru industria automobilelor

Veşti bine pentru bucureşteni! S-a deschis Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017, ediţia a XV-a internaţională!

Vezi și

Veşti bine pentru bucureşteni! S-a deschis Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017, ediţia a XV-a internaţională! Timp de nouă zile, cât durează târgul, vizitatorii vor putea admira peste 300 de modele de maşini, dar şi tendinţele în domeniul, pentru anii 2017- 2018. Tot în cadrul târgului, Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Salonul Auto Bucureşti lansează a treia ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa Sab - Propulsăm viitorul. Inovaţia impresionantă din domeniul auto va fi răsplatită cu o bursă de 10.000 de lei.

Cel mai reprezentativ eveniment dedicat industiei auto din România, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017, și-a deschis porțile.Timp de nouă zile, pasionaţii de maşini vor putea admira peste 300 de automobile, precum şi ultimele noutăți dedicate segmentului auto și al accesoriilor.

Renumitul târg auto găzduieşte şi automobile venite direct de la Frankfurt, premiere naţionale, dar şi cele mai noi modele auto. Vizitatorii se vor bucura, totodată, de cele mai bune discounturi din 2017. Iar, în zona destinată pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto şi societăţilor de leasing şi asigurări,  vor descoperi peste 1500 de branduri şi cele mai avantajoase oferte speciale.

Și anul acesta, Fundația Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României, împreună cu Salonul Auto București lansează concursul de idei inovative pentru industria automobilelor, aflat la a treia ediţie.

Pe acelaşi subiect

Tema competiţiei de acum, BURSA SAB - Propulsam viitorul!, este "Mobilitatea Electrică".

La eveniment a participat și Ionuț Budișteanu, tânărul care a făcut cunoscut numele României peste hotare: "Bursa Sab  este o oportunitate și este important ca  toată lumea să înțeleagă că este o oportunitate de a primi o recunoaștere, cât și un premiu. Am auzit în România că nu există oportunitate și Bursa Sab este o oportunitate de care orice tânăr ar trebui sa fie conștient și să participe. Fundația Dan Voiculescu vrea să susțină ținerii, oamenii care au idei și proiecte."

Mai multe detalii despre concursul Bursa Sab găsiţi pe site-ul Fundația Dan Voiculescu.ro. Salonul Auto București are loc la Romexpo, pavilionul central, în perioada 4 - 12 noiembrie și este susținut de Asociația Constructorilor de Automobile din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi Salonul Auto Bucureşti lansează concursul de idei inovative pentru industria automobilelor