Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia vânzătoarei bătută la Baia Mare de un client pentru că pantalonii nu erau acelaşi număr cu sacoul

Acuzaţii grave îi sunt aduse unui saxofonist din Baia Mare. O vânzătoare îl acuză că a lovit-o crunt, cu picioarele, în magazin.

de Redactia Observator

la 04.11.2017 , 10:49

Acuzaţii grave îi sunt aduse unui saxofonist din Baia Mare. O vânzătoare îl acuză că a lovit-o crunt, cu picioarele, în magazin. Bărbatul s-ar fi enervat pentru că pantalonii pe care îi probase îi erau mici. Se pare că saxofonistul n-ar fi la prima ieşire de acest gen. Şi acum câteva luni s-ar fi certat cu o altă vânzătoare în mall-ul băimarean.

"De aici a pornit. Aici a căzut şi, până acolo, în capăt, a împins-o cu picioarele. Toată era roşie aici, pe piept, pe picioare. A zis că toată e vânătă şi... A fost groaznic!", povesteşte o colegă.

Tânăra e încă în stare de şoc. Nu-i vine să creadă că i s-a putut întâmpa aşa ceva de la un lucru banal: "Domnului nu i-a convenit pentru că sacoul era o mărime şi pantalonii altă mărime. Şi atunci colega mea i-a zis că nu e obligat să-l cumpere. Şi l-a deranjat asta."

Vezi și

Femeia bătută e îngrozită: "A venit lângă mine, m-a prins foarte tare de faţă, de obraz. Şi eu am încercat să-l împing şi atunci m-a lovit, am căzut jos, am ameţit. Numa' am simţit că mă loveşte cu picioarele, numa' nu se mai oprea." 

Pe acelaşi subiect

Tânăra de 26 de ani, a fost salvată de colega sa: "Am apăsat butonul de panică, a venit şeful şi el a plecat." David Vasile, patronul firmei: "Când am venit am găsit-o după tejghea plângând jos, ca şi un câine lovit pe stradă de o maşină. Deci, în starea aia am găsit-o. De panică, de şoc. Nici nu ştiu să reacţionez la... Şocant." 

După incident, patronul magazinului a sunat la 112. Tânăra a fost luată şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Apoi la IML, pentru certificatul medico-legal. Florentina Meteş, purtator de cuvant IPJ Maramureş: "În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Berinţa Copalnic Mănăştur, bănuit de comiterea agresiunii."

Comform paginii sale de Facebook, bărbatul ar fi artist liber profesionist. Poliţiştii au deschis pe numele lui un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe. Tânăra lovită speră ca bărbatul să plătească pentru faptele lui. Până la această oră, saxofonistul nu a oferit un punct de vedere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mărturia vânzătoarei bătută la Baia Mare de un client pentru că pantalonii nu erau acelaşi număr cu sacoul