Antena Meniu Search
x

Furtuna a trecut, pericolul a rămas! În parcurile din Timișoara încă sunt zeci de copaci rupți de vijelie

Au trecut trei săptămâni de la furtuna devastatoare din Timişoara, însă urmele se văd şi acum! În parcuri sunt în continuare zone împrejmuite.

Vezi și

Au trecut trei săptămâni de la furtuna devastatoare din Timişoara, însă urmele se văd şi acum! În parcuri sunt în continuare zone împrejmuite, de teamă ca cineva să fie rănit de vreo creangă masivă care stă să cadă. Iar pe malul canalului Bega, zac zeci de copaci rupţi de vijelie şi chiar bucăţi din acoperişurile smulse de vânt.

Până acum trei săptămâni, Parcul Copiilor din Timişoara era favoritul puştilor din oraş. Acum, însă, e plin de capcane, iar unele ar putea fi fatale.

Malurile Begăi, locuri de promenadă reabilitate în urmă cu doi ani, sunt şi ele de nerecunoscut. Bucăţi de acoperişuri luate de vânt sunt şi acum în apă.

Nicolae Robu, primarul Timişoarei:

Se cosmetizează copacii la momentul la care normele tehnologice din domeniu cer cosmetizarea. După cum aţi putut vedea e plin de crengi în diverse locuri din oraş în urma cosmetizării. Nu sunt crengi de la furtună. Tocmai este în derulare procesul de cosmetizare.

În ceea ce priveşte timişorenii afectaţi de furtună, premierul Mihai Tudose le promitea despăgubiri din bani de la Guvernul României. Aceştia trebuie doar să facă o solicitare la primărie și, bineînţeles, să-şi justifice cererea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Furtuna a trecut, pericolul a rămas! În parcurile din Timișoara încă sunt zeci de copaci rupți de vijelie