Antena Meniu Search
x

Destin TRAGIC. Ce i-a spus bărbatul ucis de un copac doborât de furtună în Bucureşti fiicei sale, care a împlinit 13 ani în ziua NENOROCIRII

Furtuna care a creat haos şi panică, a închis şcolile şi i-a trimis pe angajaţi mai devreme acasă, a luat ieri o viaţă în Capitală.

Vezi și

Furtuna care a creat haos şi panică, a închis şcolile şi i-a trimis pe angajaţi mai devreme acasă, a luat ieri o viaţă în Capitală. Un bărbat de 42 de ani a murit după ce a căzut copacul peste el. Cu doar câteva ore înainte de tragediei, reprezentanţii primăriei îngrădiseră zona cu o bandă. Şi puseseră afişe.

"N-am apucat decât să spun: Fugi!. Unde să fugă? Atât am auzit, bubuitură, şi-am ieşit. Ce să vă zic. Mort pe loc. Deci pe loc.", spune sora victimei. Bărbatul a venit din Giurgiu să-i lase surorii lui un pachet cu mâncare. Abia coborâse din maşină, când s-a auzit un trosnet puternic. Iar copacul s-a prăbuşit. Scena s-a petrecut sub ochii fetiţei lui, care chiar ieri a împlinit 13 ani. "A apucat să-i dea doar tortul. A zis: Tată, cadoul ţi-l aduce tata mai târziu. Şi nu l-a mai adus." 

Copacul este în curtea unei fabrici de ciocolată, aflată pe şoseaua Viilor. Reprezentanţii societăţii susţin că au făcut mai multe reclamaţii de-a lungul timpului. Cei de la primărie au venit, au constatat şi au împrejmuit zona. Zona din jurul copacului era deja împrejmuită, pentru că reprezenta un pericol. Atenţionarea era scrisă pe acea coală albă: "Atenţie, ocoliţi zona, cad crengi!".

13 copaci au fost doborâţi de vânt în Bucureşti, peste maşini şi garduri, deşi primarul Capitalei a cerut ieri ca toţi cei care prezintă un pericol să fie tăiaţi.

Furtuna a lăsat mai multe cartiere fără curent. Au fost însă şi bucureşteni deloc impresionaţi de avertismente.

Furtuna anunţată ieri de autorităţi a creat haos în trafic, dar şi la metrou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Destin TRAGIC. Ce i-a spus bărbatul ucis de un copac doborât de furtună în Bucureşti fiicei sale, care a împlinit 13 ani în ziua NENOROCIRII