Antena Meniu Search
x

Furtună puternică în Târgu Jiu! Rafalele de vânt au pus la pământ mai mulți copaci, lângă operele lui Brâncuși

A fost furtună puternică în Târgu Jiu! În aproximativ o oră, mai multe străzi au fost inundate, iar rafalele de vânt au pus la pământ mai mulți copaci. Parcul central, în care sunt Masa Tăcerii și Poarta Sărutului, a fost închis, după ce trei arbori au căzut între cele două opere de artă.

Vezi și

A fost furtună puternică în Târgu Jiu! În aproximativ o oră, mai multe străzi au fost inundate, iar rafalele de vânt au pus la pământ mai mulți copaci. Parcul central, în care sunt Masa Tăcerii și Poarta Sărutului, a fost închis, după ce trei arbori au căzut între cele două opere de artă. Autoritățile se gândesc acum să îndepărteze toţi copacii din preajma monumentelor.

O furtună puternică a paralizat ieri oraşul Târgu Jiu pentru zeci de minute. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt între Masa Tăcerii și Poarta Sărutului., iar autorităţile au închis imediat parcul.

Şi, din păcate, meteorologii nu au veşti bune. În zona de sud-vest a ţării sunt așteptate ploi şi în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Furtună puternică în Târgu Jiu! Rafalele de vânt au pus la pământ mai mulți copaci, lângă operele lui Brâncuși