Antena Meniu Search
x

UPDATE! Furtuna violenta in Bucuresti! Tunete, fulgere si copaci doborati de vijelie

O furtuna violenta s-a dezlantuit, azi-noapte, in Capitala. Ploaia torentiala, insotita de tunete si fulgere a rupt copaci si a inundat strazi

Vezi și

UPDATE 10:00 Cinci masini au fost avariate de copaci cazuti in Capitala. Doua dintre masini au fost avariate de un copac cazut pe strada Logofat Tautu, iar celelalte pe strada Energeticienilor, Aleea Lacramioarei si Aleea Uioara.

Mai multi proprietari de masini au fost treziti in miez de noapte fie de zgomotul puternic, fie de prieteni, care i-au anuntat ca autoturismele lor din parcare sunt distruse. Pompierii au fost nevoiti sa blocheze traficul pe mai multe artere din oras, ca sa curete strazile de crengi si frunze.

In miez de noapte, cerul s-a luminat ca in plina zi. Stropii mari de ploaie au format balti de zeci de centimetri, iar vantul care a suflat in rafale a doborat mai multi copaci. Cativa proprietari de masini, care n-au avut inspiratia sa-si schimbe locul de parcare, au constatat, apoi, pagubele. “Pagubele sunt foarte mari. Plafonul, usile. Ce sa mai zic? Mie imi vine sa rad“, a povestit unul dintre propietari. Altora, insa, le-a venit sa planga. Numai pe Alea Uioara din Sectorul 3, mai multi oameni s-au crucit cand si-au vazut masinile distruse.

Au cazut copaci pe care locatarii i-au vrut taiati de multa vreme. Au facut nenumarate cereri la primarie, dar nu s-a solutionat nici una. “Pentru pomul asta s-a facut sesizari, s-a toaletat acum doua saptamani in parc. Le-am zis - veniti, domnule, va cadea”. In cartierul Rahova, sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie spre Soseaua Alexandriei a fost blocat cateva zeci de minute, din cauza crengilor si trunchiurilor de copaci purtate de rafalele de vant. In tot acest timp, pompierii au muncit la foc automat ca sa degajeze traficul. “Probleme au fost si pe Bulevardul Energeticienilor, din cartierul Vitan. Un copac s-a rupt si a cazut in curtea unui campus studentesc".

Meteorologii avertizeaza ca ne vom confrunta cu astfel de fenomene pana maine dimineata. In tot acest interval, vor fi averse cu caracter torential, caderi de grindina si descarcari electrice, care se vor manifesta pe tot teritoriul tarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Furtuna violenta in Bucuresti! Tunete, fulgere si copaci doborati de vijelie