Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea a prezentat noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid

Primarul general al Municipiului București, Gabriela Firea, a prezentat pe pagina de Facebook noile reguli de călătorie în transportul comun, la bordul primului autobuz hibrid Mercedes-Benz Citaro.

de Redactia Observator

la 15.05.2020, 16:26

Gabriela Firea a prezentat noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid
Gabriela Firea a prezentat noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid - captura video
  • Demonstraţia a fost făcută din primul autobuz hibrid Mercedes – Benz Citaro
  • Primarul general a anunţat că vor veni în parcul STB câte 20 de autobuze hibrid în fiecare lună

Primul autobuz hibrid Mercedes-Benz Citaro a ieșit pe traseu pentru probe tehnice, pe linia de autobuz 131, în prima zi după ridicarea stării de urgență în România.

Intrarea în autobuze se va face doar pe uşa din faţă, aşa cum am procedat şi eu. Uşile din mijloc şi din spate vor fi folosite pentru coborârea din autobuz.

La momentul intrării în mijlocul de transport în comun purtarea măştii de protecţie este obligatorie. Dacă nu aveţi una cumpărată din farmacie sau de pe siteuri specializate, măcar una confecţionată dintr-un material care să vă acopere suficient de bine atât nasul, cât şi gura”, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Gabriela Firea a mai spus că aceste autobuze vor intra în parcul STB câte 20 de pe lună, până la un total de 130 de autobuze. Ele vor urma să fie folosite pe mai multe din traseele din centrul Bucureștiului, pentru a reduce astfel nivelul poluării.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Gabriela Firea a prezentat noile reguli de călătorie din primul autobuz hibrid