Antena Meniu Search
x

“Gala Voices of Disability” by Magda Coman: modelele de reuşită din mai multe domenii, premiate

Asociația Open Your Heart a organizat Gala Voices of Disability, eveniment care marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Andreea Ţopan
de Andreea Ţopan

la 04.12.2023, 19:07

În cadrul serii de gală, au fost înmânate trofee unor modele de reușită în domenii precum psihologie și științe umane, cinematografie, sport, științe sociale și administrație publică. Eforturile, perseverența, munca susținută, ambiția și încrederea în forțele proprii ale personalităților care au urcat pe scenă, dar și colaborarea lor cu cei care prețuiesc și cred în misiunea binelui sunt mărturia că, învingându-ți propriile temeri, dizabilitatea nu este un obstacol de netrecut pe drumul spre devenirea unui model de urmat.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri și coagularea unei forțe a binelui pentru susținerea lansării primului Centru de reabilitare și integrare socioprofesională pentru persoanele cu traumatisme vertebro-medulare din România, Eden Mobility. Obiectivul acestui centru este de a oferi persoanelor care suferă de astfel de traumatisme o oportunitate de a-și recăpăta independența și de a se integra în societate.

La evenimentul organizat de Magda Coman, au participat reprezentanți ai mediului de afaceri, nonguvernamental, personalități publice, oameni de televiziune, actori și sustinători ai drepturilor persoanelor cu dizabilități, printre care: Carmen Tănase, Anca Ţurcaşou, Mirela Retegan, Ana Maria Brânză, Alin Gălăţescu, Cosmina Păsărin sau Andreea Trandafirescu. Gazda Galei Voices of Disability a fost Andreea Țopan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » “Gala Voices of Disability” by Magda Coman: modelele de reuşită din mai multe domenii, premiate