Antena Meniu Search
x

Galati: Trei tineri, spulberati de o masina care a intrat in cladire

Doi tineri au incheiat tragic o partida relaxanta de pescuit. In drum spre casa, soferul a apasat prea tare pedala de acceleratie, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-o sala de biliard

Vezi și

Autoturismul a fost decopertat, iar cei doi au murit pe loc. Din fericire, in interiorul barului nu erau clienti in momentul accidentului. "A intrat cu roata din stanga acolo si cu dreapta in pragul asta, de-aia l-a intors asa. L-a rasucit", a povestit un martor. O clipa de neatentie si lipsa de experienta i-a condus pe cei doi tineri direct spre moarte si a indoliat doua familii. Ingenunchiate de durere, rudele baietilor cauta raspunsuri.

Soferul, in varsta de 21 de ani, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, spun martorii. Autoturismul a intrat in derapaj, a acrosat un podet aflat peste un canal de scurgere, a daramat un perete si s-a oprit in interiorul unei sali de billiard. "Viteza avea, dar cat nu stiu. S-a auzit o frana si o busitura asa ca cum ar fi de usa de masina, un impact, asa", au mai povestit martorii. "Un eveniment rutier soldat cu decesul a doua persoane, una de 21, cealalta de 36 de ani. Conducatorul de 21 nu a adaptat viteza in curba, a pierdut controlul si a intrat in magazin. In acel moment, nu a fost nimeni in magazin", a declarat Costache Catana de la Biroul Politiei Rutiere Tecuci. Altfel, tragedia ar fi fost mult mai mare.

Cei doi tineri se intorceau de la pescuit. Politistii cred ca soferul consumase si bauturi alcoolice, dar raspunsul il vor afla abia in urma necropsiei. Tanarul de 36 de ani a lasat orfan un copil de doar cateva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Galati: Trei tineri, spulberati de o masina care a intrat in cladire