Antena Meniu Search
x

Francez arestat în România, după ce a împuşcat un tânăr lângă Craiova ăntr-un moment de gelozie!

Bărbatul l-a executat în plină stradă pe soţul amantei luie, un tânăr de 22 de ani. Totul s-a întâmplat în apropiere de Craiova. Victima francezului este internată în spital, în stare gravă. Agresorul, şofer de autobuz în Paris, s-a îndrăgosit anul trecut de tânăra din Dolj care practica prostituţia în capitala Franţei. O iubea atât de mult, încât a venit în România special pentru ea.

Vezi și

Bărbatul l-a executat în plină stradă pe soţul amantei lui, un tânăr de 22 de ani. Totul s-a întâmplat în apropiere de Craiova. Victima francezului este internată în spital, în stare gravă. Agresorul, şofer de autobuz în Paris, s-a îndrăgosit anul trecut de tânăra din Dolj care practica prostituţia în capitala Franţei. O iubea atât de mult, încât a venit în România special pentru ea.

Cetățeanul francez s-a îndrăgostit anul trecut de o tânără din Dolj care, se pare, practica prostituția la Paris. La începutul acestei luni a venit în localitatea Bârca unde l-a cunoscut și pe soțul femeii. Inițial, avuseseră o discuție legată de banii pe care trebuia să-i încaseze femeia pentru serviciile prestate.

După ce a completat două file de cec în valoare de 20.000 fiecare, cetățeanul francez i-a invitat în Craiova, pe cei doi soți și un prieten. La întoarcere, în localitatea Gura Văii, francezul a oprit mașina sub pretextul că trebuie să-şi facă necesitățile fiziologice. La întoarcerea în mașină l-a împușcat pe bărbatul care-i însoțea și a încercat să tragă și în soțul femeii, însă pistolul s-a blocat.

A îngropat apoi arma lângă un copac. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a recurs la un asemenea gest de teama să nu fie sechestrat. Tânărul împușcat, în vârstă de 22 de ani, a fost preluat de medic, afându-se în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni din Capitală.

Cetățeanul francez a fost arestat pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Francez arestat în România, după ce a împuşcat un tânăr lângă Craiova ăntr-un moment de gelozie!