Antena Meniu Search
x

George Becali s-ar putea întoarce la închisoare! Procurorii DNA l-au acuzat de mărturie mincinoasă!

Latifundiarul din Pipera a ajuns în faţa judecătorilor supărat. Mama şi rudele sale au crezut că va fi ridicat de acasă cu poliţia. A fost alarmă falsă. Omul de afaceri a venit singur în faţa judecătorilor şi a răsturnat dosarul în care milionarul Puiu Popoviciu este acuzat de un tun de peste o sută de milioane de euro!

Vezi și

 George Becali s-ar putea întoarce la închisoare! Procurorii DNA l-au acuzat de mărturie mincinoasă! Latifundiarul din Pipera a ajuns în faţa judecătorilor supărat. Mama şi rudele sale au crezut că va fi ridicat de acasă cu poliţia.

A fost alarmă falsă. Omul de afaceri a venit singur în faţa judecătorilor şi a răsturnat dosarul în care milionarul Puiu Popoviciu este acuzat de un tun de peste o sută de milioane de euro!

Pentru George Becali, însuşi Patriarhul Daniel a trimis astăzi câteva Biblii la Curtea de Apel. Ar fi fost ceva "necurat" cu cea veche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » George Becali s-ar putea întoarce la închisoare! Procurorii DNA l-au acuzat de mărturie mincinoasă!