Antena Meniu Search
x

George Scripcaru, primarul Braşovului, reţinut de DNA

Primarul Braşovului, George Scripcaru, şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, după ce procurorii DNA au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.Mascaţii au făcut percheziţii atât la domiciliul edilului, dar şi în birouri din primărie, de unde au ridicat mai multe documente

Vezi și

Primarul Braşovului, George Scripcaru, şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei, după ce procurorii DNA au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.Mascaţii au făcut percheziţii atât la domiciliul edilului, dar şi în birouri din primărie, de unde au ridicat mai multe documente.

După audieri, primarul iese încătuşat din sediul DNA şi refuză să facă declaraţii. Cu câteva ore înainte de a fi dus în faţa procurorilor spunea că se aşteaptă la orice decizie în cazul său, după ce casa şi biroul i-au fost percheziţionate de mascaţi.

George Scripcaru este acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită. În acelaşi dosar sunt implicaţi şi directori din primărie şi de la CET Braşov. Primarul George Scripcaru va fi dus astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » George Scripcaru, primarul Braşovului, reţinut de DNA