Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a intrat în 2014 cu un pahar de plastic în mână

A ciocnit şampanie cu ceilalţi deţinuţi de la Valu lui Traian, în curtea închisorii, la 12 noaptea. Raţia a fost de 100 de mililtiri pentru fiecare. Becali nu s-a omorât cu masa festivă, dar s-a ospătat cu mâncarea de acasă, la el în celulă. Apoi s-a rugat pentru libertate.

Vezi și

Artificii, spectacol, mulţime. Gigi Becali dă pe gât un pahar de şampanie. Apoi îl face cioburi. Un scenariu obişnuit pentru Revelion. Un scenariu imposibil acum. La Poarta Albă, acolo unde Becali este închis şampania s-a servit în pahar de plastic. Şi cu porţia: 100 de militri pentru fiecare deţinut.

Cu totii ne-am asteptat sa fie de craciun si sarbatori alaturi de familie. Din pacate nu s-a aprobat acest lucru, cred ca în primul rand din rautate, spune HELMUTH DUCKADAM.

Milionarul strânsese credite suficiente ca să primească o zi de permisie, spun avocaţii.

Însă cererea către şefii închisorii a trimis-o prea târziu. Şi nici nu s-a grăbit să participe la activităţile de reeducare, la Valu lui Traian.

Acum, în loc să stea cu familia, în Pipera, Gigi Becali s-a retras în celulă după ce s-a intrat în 2014. Imediat după focul de artificii de la vecini.

La ora 10, Becali şi ceilalţi deţinuţi s-au strâns pentru masa festivă, la televizor.

Adevăratul ospăţ l-a dat la el în celulă. Ieri, Meme Stoica, vărul Virgil, un nepot şi Luţu, omul de încredere, au adus pachetul cu pastramă de oaie, brânză, salată de boeuf, sarmale şi plăcinte.

Rudele i-au trimis un pachet. Apropiaţii, mesaje de încurajare. Duckadam i-a scris o felicitare în care a scris...

"Ca de aceste sărbători să dea Dumnezeu la fiecare după sufletul lui", spune Duckadam.

Și regele fotbalului, Gheorghe Hagi e de aceeași părere.

A vorbi prea usor, de acolo cred ca i se trag multe, dar nu merita, a facut numai bine, spune Hagi.

Deşi Becali l-a făcut să-şi dea demisia de la Steaua, vrea să-i facă un bine lui Gigi. Să-l angajazeze consilier la Academia de fotbal.

În 8 luni după gratii, Gigi a albit şi aproape că i-a căzut părul. Azi-noapte, după ce a gustat din bucate, a început să se roage. Pentru libertate în 2014.

Are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 6 de închisoare şi i-a pierit de mult cheful de cântat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a intrat în 2014 cu un pahar de plastic în mână