Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a pierdut marca Steaua

Steaua lui Becali ar putea să apună. O decizie definită a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie spune că marca de care se foloseşte acum clubul lui aparţine MApN

Vezi și

Steaua lui Becali ar putea să apună. O decizie definită a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie spune că marca de care se foloseşte acum clubul lui aparţine MApN

Aşa că, fie Steaua se reinventează şi îşi schimbă numele şi sigla, fie oferă o compensaţie consistentă să le păstreze. Reprezentanţii clubului Sportiv al Armatei sunt dispuşi să renunţe la nume, pentru suma potrivită.

Din campioană, Steaua ar putea ajunge o echipă din divizia a cincea. Asta, dacă se ţine cont de decizia Înaltei curţi, de astăzi, prin care clubul roş albaştrilor pierde dreptul să mai folosească numele şi sigla. Câştig de cauză au cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

Cele două părţi ar putea ajunge, totusi, la o intelegere. Reprezentantii lui Gigi Becali şi cei ai MApN au stabilit o intalnire in acest sens. O varianta ar fi ca Becali să plateasca o suma pentru a pastra numele si sigla. Compensaţia, care ar trebui să acopere şi cei 11 ani de până acum, în care Steaua s-a folosit de marcă, ar urma să fie la fel de celebră ca brand-ul.

Dacă nu se ajunge la o înţelegere, Steaua va trebui să se reinventeze. Asta ar pune în dificultate şi magazinul oficial al echipei, care ar trebui să schimbe complet paleta de produse pentru fani.

Pentru a-şi linişti fanii, oficialii de la Steaua au transmis astăzi un comunicat, prin care îi asigură pe suporteri că echipa va continua parcursul în competiţiile interne şi internaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a pierdut marca Steaua