Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a primit o veste URIAȘĂ!

Deţinut-model la Valu lui Traian, Gigi Becali a fost răsplătit de conducerea penitenciarului cu 5 zile de libertate. Becali va petrece sărbătorile de iarnă, acasă, cu familia

Vezi și

Deţinut-model la Valu lui Traian, Gigi Becali a fost răsplătit de conducerea penitenciarului cu 5 zile de libertate. Becali va petrece sărbătorile de iarnă, acasă, cu familia. 

În februarie, Gigi vrea să ceară eliberarea condiţionată, aşa că n-are de gând să mai încalce regulile impuse de şefii închisorii. Una dintre cerinţe este ca Becali să fie. nevăzut în permisie. Chiar şi. pentru colindătorii de Pipera.

50 de lei de om, pentru colindul de Pipera. Cu asta i-a obişnuit Gigi Becali, în fiecare an, de Ajun. Acum colindătorii şi-au făcut iar calcule, când au aflat că Poarta Albă i se deschide lui Becali de Crăciun. Gigi va fi acasă, de Sărbători.

Nimeni nu l-a văzut pe Becali la ultima permisie, cea de o zi, de săptămâna trecută. Şi nevăzut a fost şi la penultima, atunci când a stat 5 zile în vila din Pipera fără să-l vadă nici vecinii. Pentru asta, deţinutul-model Gigi a fost premiat şi cu 5 zile luna viitoare. De pe 24 decembrie, din Ajun, până pe 28.

A publicat deja prima carte pe care a scris-o după gratii - "Muntele Athos, patria ortodoxiei", carte care-i reduce pedeapsa cu o lună. Şi mai lucrează acum la alta, despre fotbal.

Vrea să scrie trei, iar în februarie să ceară eliberarea condiţionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a primit o veste URIAȘĂ!