Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, cu lacrimi in ochi. Amintirea tatalui sau il sensibilizeaza

Chiar el - parlamentarul autointitulat Razboinicul Luminii care se bate cu pumnul in piept ca nici in arest nu i-a venit sa planga. Amintirea tatalui sau, care a murit acum 20 de ani, l-a facut insa mai sensibil

Vezi și

Gigi Becali a fost de nerecunoscut, astazi, in fata bisericii. Si-a amintit de tatal lui, care a murit acum 20 de ani. Chiar si dupa atata vreme, "Razboinicul luminii" tot plange ca un copil. Mai ales cand sta la povesti cu amicii lui Tase Becali.

Peste tot se mandreste Gigi cu parintele sau care a pribegit prin toata Romania sub regimul comunist. Banuit de legaturi cu legionarii, neamul Becali a fost deportat de la nord la sud si de la est la vest. “S-au razboit pentru dreptate, oameni care cand n-a fost dreptate au infundat puscariile comuniste”, a spus Gigi Becali.

Pe mama sa, Alexandra, care are acum 83 de ani, Becali o divinizeaza. Familia este sfanta pentru parlamentarul din Pipera. “Parul sub par cade, orzul sub orz cade, adica aschia nu sare departe de trunchi. Eu nu m-am ridicat acum, eu m-am nascut din familie de oameni puternici”, a mai spus latifundiarul.

Nici zilele din arest nu l-au inmuiat pe Becali cum o face acum amintirea tatalui. Isi revine insa repede. Intalnirea de marti cu judecatorii care ii pot da 11 ani de inchisoare ii pune sangele in miscare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, cu lacrimi in ochi. Amintirea tatalui sau il sensibilizeaza