Antena Meniu Search
x

Gigi Becali ia valiza și iese din închisoare

Gigi Becali dă lovitura! E la un pas de libertate, după ce i-a convins, astăzi, pe judecători că merită să fie eliberat condiţionat

Vezi și

Gigi Becali dă lovitura! E la un pas de libertate, după ce i-a convins, astăzi, pe judecători că merită să fie eliberat condiţionat.

Încă de acum patru zile, spun avocaţii lui, a ispăşit pedeapsa minimă, adică două treimi din cei trei ani şi jumătate primiţi pentru schimbul de terenuri cu MApN, pentru dosarul Valiza şi pentru sechestrarea hoţilor de maşini. Temniţa l-a schimbat, a mărturisit el în sala de judecată. Dar nu i-a convins şi pe procurori. Au atacat cu recurs decizia de eliberare condiţionată. 

Cu stilul lui, Războinicul Luminii i-a convins pe magistraţii din Medgidia să-l scoată din închisoare. A fost deţinut model şi a primit recompense care i-au redus pedeapsa cu 185 de zile. Iar acum este, pentru prima oară, cu un. picior în libertate!

Ar fi putut ieşi luni, pe porţile închisorii de la malul mării. Dar s-au opus procurorii DNA. Au făcut recurs şi, deocamdată, nu se ştie când va fi judecat.

Data eliberării condiţionate, fără recompense, trebuia să fie în septembrie 2015. Dar Becali a scris două cărţi şi a scăpat de cel puţin două luni de închisoare. A fost şef de sectie, a ţinut lecţii de religie şi de sport cu deţinuţii. A făcut parte din diverse programe, educaţionale şi de reintegrare în societate, a donat bani pentru cauze nobile şi. a muncit.

Astăzi, judecătorul a aflat de la Becali că, dacă îl eliberează, pe porţile închisorii va ieşi un om nou. Transformat. Dar judecătorul a avut şi alte curiozităţi şi chiar sugestii pentru latifundiar.

În dosarul pentru eliberarea condiţionată, Becali şi-a notat şi donaţile la schitul de pe Muntele Athos. Unde şi călugării s-au rugat pentru libertatea lui!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali ia valiza și iese din închisoare