Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, la un pas să fie operat de HERNIE

Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare ca să fie operat de hernie de disc, spune avocatul lui. Reţeaua medicală a Penitenciarelor nu are o secţie neuro-chirurgicală în care finanţatorul Stelei să poată fi operat.

Vezi și

S-au efectuat investigaţii imagistice, se confirmă diagnosticul de hiernie de disc cervicală. Are dureri care s-au accentuat, are şi dureri insuportabile.Poartă un dispozitiv la nivelul gâtului pentru a i se mai atenua din dureri.

Boala, care nu este nouă, ci de câţiva ani, s-ar fi acutizat acum din cauza condiţiilor din închisori, spune Miron Cozma.

Paturile sunt mizerabile, sunt făcute de deţinuţi, din tot felul din cârpe. Nu sunt netede, nu sunt curate. Saltelele aceastea se pun pe niste paturi din metal. va dati seama, metalul trage la spate, inclusiv adrian năstase cere încălzirea camerei, s-a ajuns până la ambasada SUA, povestește fostul deținut.

Iar Miron Cozma cunoşte bine condiţiile din închisoare. El a stat mulţi ani după gratii pentru Mineriade.

Există o anumită umezeală în închisori; şi nu mai vorbesc de transport. Îşi băteau joc de el, când mergeau cu maşina. Îl duceau prin gropi, e un frig, vă daţi seama, în zona aia întinsă, sunt nişte vânturi afară, explică Cozma.

Pe lângă asta, Gigi Becali ar trebui operat. Iar cum în Reţeaua Penitenciarelor nu există o secţie de neurochirurgie, finanţatorul Stelei trebuie eliberat condiţionat pentru a merge într-un spital unde poate beneficia de aparatură de specialitate.

Această afecţiune medicală e una foarte severă, termenul neurochirurgie vorbeşte prin el însuşi,  urmează a fi formalizată în sensul ca un specialist de neurochirurgie să îşi exprime opinia ca medic de strictă specialitate. Reţeaua sanitară a administraţiei naţionala a penitenciarelor nu poate efectua o asemenea intervenţie. Nu se simte deloc bine.

Dar libertatea lui Gigi Becali pe motive medicale şi operaţia în afara sistemului sanitar ANP le vor decide instanţele de judecată. Mai precis Tribunalul Constanta care pe 29 ianuarie va judeca cererea latifundiarului de eliberare condiţionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali, la un pas să fie operat de HERNIE