Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a vorbit despre ameninţarea cu puşcăria pe care a primit-o de la Federaţia Sindicatelor din Penitenciare

Gigi Becali nu crede că există motive pentru a se întoarce la puşcărie. Ameninţat de Federaţia Sindicatelor din Penitenciare cu 10 ani de închisoare.

Vezi și

Gigi Becali nu crede că există motive pentru a se întoarce la puşcărie. Ameninţat de Federaţia Sindicatelor din Penitenciare cu 10 ani de închisoare, latifundiarul desfiinţează acuzaţiile. Nu a primit nicio citaţie şi nu există plângere penală pe numele său, spune el. Chiar în faţa bisericii. Unde a judecat alte cazuri celebre. 

Ca în fiecare duminică, Becali ajunge cu limuzina la biserică. Ameninţat cu închisoarea de un sindicat al penitenciarelor, latifundiarul dărâmă orice acuzaţie. Nu a şantaj-o pe directoarea de la Jilava, ba chiar îi era prietenă. Povesteşte că i-a transmis, şi după scandal, să stea liniştit. Că nu s-a simţit ameninţată de sms-ul în care o întreba de ce vărul său, Victor Becali, nu primeşte învoire. 

Nu a primit citaţie pentru a da explicaţii în faţa procurorilor, aşa cum a cerut liderul de sindicat, care a susţinut că există plângere penală şi riscă să se întoarcă după gratii. Într-un comunicat, noul adversar al omului de afaceri cerea peste 10 ani de închisoare. Becali se închină şi vorbeşte despre alte probleme în justiţie. Ale altora. Ultimul suspect la DNA, vicepremierul României. 

Latifundiarul se pricepe şi la box, nu doar la fotbal. A arbitrat deja meciul din platoul de televiziune. Mirel Palada versus demnitarul Mihai Goţiu, vicepreşedintele Senatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a vorbit despre ameninţarea cu puşcăria pe care a primit-o de la Federaţia Sindicatelor din Penitenciare