Antena Meniu Search
x

Gigi Becali iese din închisoare

Sfinţii şi-au întors faţa către Gigi Becali chiar în zi de mare praznic. Deţinutul Becali a aflat că va putea ieşi liber pe poarta închisorii. E-adevărat, doar câteva ore pe zi, la muncă. Însă fără gardian.

Vezi și

Judecătorul delegat i-a schimbat regimul de detenţie din semi-deschis în deschis. Pentru această minune, mama şi soţia lui Becali s-au rugat la biserică.

Sfinţii şi-au întors faţa către robul lui Dumnezeu Gigi. Sfinţii şi judecătorul delegat, care a schimbat regimul de detenţie al lui Becali din semi-deschis în deschis, la evaluarea de 6 luni.

Deocamdată, Becali se va putea bucura de libertate câteva ore pe zi. În regim deschis, după ce se va întoarce la Valu lui Traian, se poate plimba fără gardian în închisoare. Poate ieşi la muncă fără să fie supravegheat, poate să facă acte de caritate sau chiar să meargă la biserică.

Lui Becali i s-a schimbat norocul de când a fost transferat de la Jilava la Poarta Albă. Şi-a primit soţia în vizită şi a vorbit şi cu mama lui la telefon.

Pentru fiecare lună lucrată, primeşte 7 zile de libertate. Becali a ispăşit deja 6 luni din pedeapsă. Şi ar mai avea de stat încă 3 ani. Sărbătorile ar vrea să le petreacă însă cu familia.

Pentru binefăcătorul lor se roagă oamenii care intră în biserica din satul Vulturu Becali, biserică în care Gigi şi familia lui sunt pictaţi pe pereţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali iese din închisoare