Meniu
Search
x

Veste proastă pentru Gigi Becali: rămâne la închisoare!

Surpriză de proporţii în cazul Gigi Becali. Primii detinuţi au început deja să lucreze la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, însă latifundiarul nu este printre ei.

la 09.01.2014, 16:41
Vezi și

Preşedintele Academiei spune că numele lui Becali nu se regăseşte pe lista primită astăzi de la penitenciar. Lucrurile se pot schimba însă săptămâna viitoare.

Regele a cerut Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde este închis latifundiarul, ca mai mulţi deţinuţi să lucreze la Academia sa de fotbal. Cererea i-a fost aprobată. I-au fost trimişi şi oameni la muncă.

Dar surpriză: Becali nu era printre ei.

Primii detinuţi şi-au început ziua de muncă azi la ora 8:00. Au fost aduşi de la secţia cu regim deschis Valu Traian, aşa cum prevede contractual încheiat între penitenciar şi SC Viitorul Constanţa, clubul de fotbal finanţat de Gheorghe Hagi.

Absenţa lui Becali l-a pus probabil pe gânduri şi pe naşul său, Gică Hagi care a dat o fugă până la sediul clubului pentru a afla ce s-a întâmplat.

Lucrurile se pot schimba însă săptămâna viitoare, când comisia de la penitenciar se întruneşte din nou pentru stabilirea unei noi grupe de deţinuţi.

Printre ei ar putea fi şi Gigi Becali. Acesta va trebui sa se ocupe însă cu activităţi de întreţinere şi nu va ocupa un post de consultant pe probleme de fotbal aşa cum se vehicula.

Şi chiar dacă nu a ieşit azi la muncă, Gigi Becali s-a bucurat în schimb de vizita vărului Virgil şi a lui Ionuţ Luţu, fost fotbalist, mâna sa dreaptă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Veste proastă pentru Gigi Becali: rămâne la închisoare!