Antena Meniu Search
x

Gigi Becali vrea să dea Steaua

Gigi Becali s-a întors în jilţul aurit de la Palat. Iar de acolo a pornit războiul cu Armata. În timp ce clubul sportiv a cerut ca Steaua să fie retrogradată, Becali vrea să dea echipa înapoi generalilor

Vezi și

Gigi Becali s-a întors în jilţul aurit de la Palat. Iar de acolo a pornit războiul cu Armata. În timp ce clubul sportiv a cerut ca Steaua să fie retrogradată, Becali vrea să dea echipa înapoi generalilor. 

Dar vrea să negocieze direct cu ministrul apărării. Mircea Duşa nu i-a răspuns însă la telefon. Aşa că Gigi Becali l-a invitat public la discuţii. A aruncat în luptă şi bancuri. Bancuri cu Dumnezeu.

Becali se vaită a investit milioane în 12 ani de guvernare la Steaua. Şi se laudă şi că a adus în ţară 150 de milioane de euro. Nu vrea bani pe Steaua, dar ia tot din conturile clubului.

Becali e convins că generalii nu vor Steaua - vor să-l facă să renunţe. L-au dat afară din Ghencea, i-au luat sigla şi culorile, dar palmaresul e la el, zice milionarul. Dă clubul fanion al României bucuros. Nu mai vrea celebritate.

Doi ani petrecuţi după gratii l-au făcut pe Becali să fie altul. La 75 de ani zice că vrea să se retragă la mânăstire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali vrea să dea Steaua