Antena Meniu Search
x

Gigi i-a dat binecuvântarea! Gâlcă e ALESUL

Gigi Becali lucrează la Valu lui Traian ca în biroul de la Palat. În celulă a rupt înţelegerea cu vechiul antrenor, la vorbitor l-a numit pe cel nou. Astăzi, la negocierile din închisoare, Becali i-a trasat ordin clar lui Costel Gâlcă. Să ducă echipa de fotbal în grupele Ligii Campionilor ca să-i bage iar milioane de euro în cont.

Vezi și

Gigi Becali lucrează la Valu lui Traian ca în biroul de la Palat. În celulă a rupt înţelegerea cu vechiul antrenor, la vorbitor l-a numit pe cel nou. Astăzi, la negocierile din închisoare, Becali i-a trasat ordin clar lui Costel Gâlcă. Să ducă echipa de fotbal în grupele Ligii Campionilor ca să-i bage iar milioane de euro în cont 

La vorbitor - acolo a bătut palma Gigi Becali cu noul antrenor. Au pus ţara la cale două ore, iar Costel Gâlcă nu s-a înfăţişat oricum în faţa patronului. Şi-a tras sacoul pe el, imediat ce a coborât din maşina nepotului Mache.

Antrenorul cu care Gigi a negociat la Valu lui Traian n-a vrut să-şi deranjeze şeful de la prima înfăţişare. Înainte să ajungă după gratii, Becali schimba antrenorii la Steaua ca pe butonii de la cămaşă. La primul semn de nesupunere.

Anul trecut, Steaua antrenată de Reghecampf i-a umflat conturile lui Gigi. Aproape 30 de milioane de euro, din bilete, drepturi tv şi publicitate. A fost singura afacere profitabilă a lui Becali. Şi, deşi a avut un gând să o vândă la arabi, Gigi şi-a amintit că Steaua lui e norocoasă.

Pe Gâlcă, noul antrenor, l-a ales tot după modelul Reghecampf. Tânăr şi fost stelist. L-ar fi vrut pe naşul, dar Gică Hagi l-a refuzat pentru că nu vrea să renunţe la Academie. Academia la care se va întoarce peste o lună, la muncă, şi deţinutul Gigi Becali

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gigi i-a dat binecuvântarea! Gâlcă e ALESUL