Antena Meniu Search
x

Google, cea mai bună carte de bucate. Românii caută rețete pentru paste, prăjituri dar și mămăliga sau colivă

Google e cea mai mare carte de bucate inventată vreodată. Românii cu "apetit" pentru bucătărie "dau o căutare" şi-ncearcă noi reţete. În topul celor mai căutate preparate se află prăjituri, paste dar şi mămăliga sau coliva.

Vezi și

Google e cea mai mare carte de bucate inventată vreodată. Românii cu "apetit" pentru bucătărie "dau o căutare" şi-ncearcă noi reţete. În topul celor mai căutate preparate se află prăjituri, paste dar şi mămăliga sau coliva. Astfel, oricine poate fi chef la el acasă cu un singur click.

Pastele clocotite se-aruncă în tigaia în care a sfârâit şunca. E reţeta originală de paste carbonara. Pe care Luca - un italian get-beget - ne-a explicat-o în cele mai mici detalii. Cum românii sunt mari amatori de paste, dar n-au un bucătar la îndemână, apelează la Internet atunci când vor să experimenteze în propria bucătărie.

În topul căutărilor sunt pastele carbonara, pe locul trei, reţeta de guacamole - pe locul doi - şi tiramisu, pe primul loc.

De la preparate complicate la mămăligă. Culmea, sunt atât de puţini cei care ştiu să o facă, încât rămâne şi ea în topul căutărilor pe Internet. Tot de acolo, miloane de români au aflat cum se fac şi socata, brioşele, coliva, prăjitura - Albă ca zăpada, cheesecake-ul şi clătitele americane.

Acum, că sărbătorile de iarnă se apropie, gospodinele doresc să-şi impresioneze musafirii cu tot felul de bunătăţi pe masă. Aşa se face că pe internet cele mai căutate reţete rămân tiramisu, cozonac, gogoşi sau brioşe.

Doar din România, pe Google, sunt milioane de accesări în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Google, cea mai bună carte de bucate. Românii caută rețete pentru paste, prăjituri dar și mămăliga sau colivă