Antena Meniu Search
x

În Gorj, cine aruncă gunoaie pe jos, le-ar putea primi acasă, prin poștă

În Gorj a fost declarat război celor care aruncă gunoaie de marginea şoselelor. Iar un bărbat a vrut să-i ajute pe cei de la Drumurile Naţionale într-un mod inedit: a strâns mizeria într-un colet pe care l-a expediat prin poştă, la adresa de pe facturile aruncate printre deşeuri.

Vezi și

În Gorj a fost declarat război celor care aruncă gunoaie de marginea şoselelor. Iar un bărbat a vrut să-i ajute pe cei de la Drumurile Naţionale într-un mod inedit: a strâns mizeria într-un colet pe care l-a expediat prin poştă, la adresa de pe facturile aruncate printre deşeuri. Ceea ce a urmat nu a prevăzut.

Un colet urât mirositor a fost trimis la o adresă din oraşul Drobeta Turnu Severin. Dar destinatar lipseşte de acasă de mai bine de un an.

Femeia al cărei nume apare pe facturile găsite printre gunoaie nu mai locuieşte în ţară. Însă, conform procedurilor, coletul se va întoarce la poştă, unde va rămâne 10 zile. Spre disperarea angajaţilor de acolo, dar şi a postăriţei.

Deşi metoda de coerciţie poate da greş, cei de la Drumurile Nationale spun că vor începe şi ei să trimită gunoaiele prin poştă.

”Căutăm prin gunoaie. Deci, pur şi simplu ne-am transformat în nişte căutători în gunoaie, să le găsim documentele de identificare şi, pe baza lor, să încercăm puţin să., cu ghilimele de rigoare, să îi facem de râs. Le trimitem şi gunoiul acasă, chemăm şi Garda de Mediu sau Poliţia Locala de pe zonele respective”, spune Cristian Tudor, de la Compania de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Zilele trecute, chiar în timpul unei acţiuni de identificare a celor care aruncă gunoaie, drumarii au descoperit. un sicriu cu resturi umane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În Gorj, cine aruncă gunoaie pe jos, le-ar putea primi acasă, prin poștă