Antena Meniu Search
x

Gradina verticala din apartament

Plantele de apartament isi gasesc de obicei locul in ghivece sau vaze. Cea mai sanatoasa si ingenioasa metoda de a avea acasa o mini-gradina botanica este, insa, printr-un perete vertical

Vezi și

E solutia ideala pentru cei care au spatii mici, dar iubesc plantele. Mai mult, nu doar va impresiona vizitatorii, ci va aduce un plus de sanatate celor care lucreaza sau locuiesc in preajma lui.

Un sistem simplu de irigare, o sursa de lumina si un perete. Este tot ce aveti nevoie pentru a avea acasa sau la birou o gradina verticala. Fie ca optati pentru plante verzi, fie pentru cele care produc si flori, un astfel de perete va fi cu siguranta punctul de atractie al oricarui spatiu.

Peretele se iriga singur, asa ca veti scapa de grija de a le uda. In plus, intr-un birou sau apartament mic, veti castiga foarte mult spatiu.

Sistemul a fost importat recent din strainatate, iar romanii au imbratisat imediat ideea.

Specialistii sustin ca numarul mare de plante reuseste sa asigure cantitatea optima de oxigen de care are nevoie orice angajat care petrece opt ore de munca in fata unui computer.

Costul unui perete vertical de cinci metri patrati, cu 200 de plante si cu toata instalatia de irigare si iluminare ajunge la 5000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gradina verticala din apartament