Antena Meniu Search
x

Grav accident rutier in judetul Cluj! O fata de 13 ani a fost lovita in plin de o masina

Accident rutier grav in judetul Cluj. O fata de 13 ani a fost lovita in plin de o masina, in timp ce traversa pe o trecere de pietoni.

Vezi și

Cativa trecatori au vazut accidentul si au sunat imediat la 112. Au stat, apoi, langa fata de 13 ani pana la sosirea medicilor. Copila s-a lovit destul de puternic in zona capului in impactul cu capota si parbrizul masinii, dar a ramas constienta. Medicii au decis sa o transporte in cel mai scurt timp la spital. “Victima, un copil de 13 ani, gasita constienta, fara leziuni traumatice majore, a fost transportata la spital pentru evalare si supraveghere”, a declarat medicul Mariana Baciu de la SAJ Dej.

Soferul le-a declarat politistilor ca pur si simplu nu a vazut-o pe copila pe trecere. A franat imediat dupa accident, iar masina s-a oprit la cativa metri dupa trecerea de pietoni.

Politistii l-au condus pe barbat la Spitalul Municipal din Dej, unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Omul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Grav accident rutier in judetul Cluj! O fata de 13 ani a fost lovita in plin de o masina