Antena Meniu Search
x

Video Greta Thunberg, atac dur la adresa liderilor mondiali. Activista acuză lipsa unor măsuri clare pentru încetinirea încălzirii globale: "Cuvinte care sună bine, dar care nu au dus nicăieri"

Lupta cu încălzirea globală a devenit o cursă contracronometru. Prezentă la summitul climatic pentru tineret, Greta Thunberg a adresat un atac dur liderilor mondiali şi a criticat lipsa de măsuri luate în ultimii 30 de ani pentru salvarea planetei.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 13:56

Vezi și

Cei 400 de activişti de climă din rândul tinerilor prezenţi la Milano stabilesc agenda de propuneri care va fi înmânată liderilor mondiali ce vor participa la cea de-a 26-a Conferinţă pentru Climă a Naţiunilor din luna noiembrie. "Nu există nici o "Planetă B", nu există o "planetă Bla". Bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla. 

Trebuie să construim mai bine. Bla, bla, bla. Economie verde. Bla, bla, bla.  Zero emisii până în 2050. Bla, bla, bla. Zero emisii. Bla, bla, bla.  Neutralitate climatică. Bla, bla, bla.  Asta e tot ce auzim de la aşa-zişii lideri - cuvinte. Cuvinte care sună bine, dar care nu au dus nicăieri", a spus tânăra suedeză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Greta Thunberg, atac dur la adresa liderilor mondiali. Activista acuză lipsa unor măsuri clare pentru încetinirea încălzirii globale: "Cuvinte care sună bine, dar care nu au dus nicăieri"