Antena Meniu Search
x

Groapa în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, în continuare neacoperită

Groapa este neacoperită de mai mulți ani. În tot acest timp, primăria şi administraţia drumurilor n-au reuşit să se înţeleagă cine trebuie să o acopere

Vezi și

Groapa este neacoperită de mai mulți ani. În tot acest timp, primăria şi administraţia drumurilor n-au reuşit să se înţeleagă cine trebuie să o acopere.

 Aşa că au lăsat în continuare pericolul în drumul trecătorilor. Chiar şi după moartea tânărului de 21 de ani. Cu o singură diferenţă. Au semnalizat groapa cu un indicator rutier. Familia victimei vrea ca autorităţile să-şi recunoască responsabilităţile în instanţă.  Placa de beton de care s-a lovit Marius stă nemişcată nu de o săptămână, ci de mai bine de doi ani. N-a interesat pe nimeni faptul că la marginea unui drum naţional, în calea pietonilor, e o capcană adâncă de un metru.

În urmă cu o săptămână, groapa a devenit locul unde şi-a pierdut viaţa Marius. Tânărul de 21 de ani a căzut cu bicicleta în crater şi n-a mai ieşit viu. Moartea tânărului a fost sesizarea care i-a scos pe edili din birouri. Au studiat zona şi au concluzionat.

 Trotuarele sunt destinate exclusiv circulatiei pietonale, iar biciclistii care folosesc trotuarul pentru deplasare cu bicicleta o fac incalcand legea.

Aşa că, pe bicicletă sau pe jos, pericolul rămâne. Cu o mică diferenţă. Astăzi, groapa a fost semnalizată cu un indicator rutier şi un firav gard de sârmă. Familia tânărului mort cere dreptate şi nu renunţă până când autorităţile nu-şi recunosc responsabilităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Groapa în care un tânăr şi-a pierdut viaţa, în continuare neacoperită