Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Se-ntind mese mari în toată această perioadă. Iar aici, în Bucureşti, gulaşul e la putere în acest weekned. Nu îl prepară oricine, ci bucătari iscusiţi care au bătut atâta drum ca să le arate şi bucureştenilor ce gust are preparatul lor tradiţional, gătit după reţeta sută la sută originală.

Târgul gastro-cultural, cu produse 100% naturale, aduse din Harghita şi Covasna, s-a deshis deja. Celebrul gulaş nu a lipsit din meniu. Vânzătorii care s-au pus pe gătit încă de la primele ore au vândut aproape 1.000 de porţii. Nu au mărturisit decât o parte din ingredientele folosite.

O porţie de gulaş costă 10 lei, iar una de iahnie de fasole 15 lei. Cei care au trecut pe la târg au plecat acasă cu sacoşele pline.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Gulașul, la putere în București