Antena Meniu Search
x

Gura Humorului: Un barbat a fost batut cu bestialitate de trei indivizi furiosi

Imagini violente au fost surprinse de o camera de supraveghere, in Gura Humorului. Un barbat a fost batut cu bestialitate de trei indivizi, cu care urma sa aiba infatisare intr-un proces

Vezi și

Barbatul se prabuseste sub ploaia de lovituri. Trei indivizi il fugaresc cu batele si il lovesc fara mila. Omul reuseste sa faca doi pasi in spate, dar cade peste un scaun din plastic pe care il rupe.

Sotia barbatului pune mana pe un bolovan si ii ameninta pe agresori. Este momentul in care cei trei barbati se retrag, iar sotul femeii reuseste sa se ridice in picioare. Isi duce mana la cap, semn ca a fost ranit serios si sangereaza. Mai face cativa pasi, apoi se aseaza pe un trotuar.

Intre timp, cativa martori suna la 112. Peste cateva minute, barbatul se ridica, sustinut de sotia lui si de inca o femeie si este condus spre ambulanta. El a ramas internat in spital, unde a primit ingrijiri de specialitate. Pentru a doua oara.

Se pare ca cei patru agresori l-au batut, prima data, anul trecut. Omul i-a dat in judecata si, in urma cu o saptamana, ar fi trebuit sa se intalneasca in fata judecatorilor. “In 2012, m-am dus cu sotia la Gura Humorului cu masina. Acolo, vizavi de Politie, este o straduta cu sens unic, veneau trei persoane. Nu le-am zis nimic, m-au luat la pumni, la bataie, mi-a luat telefonul din buzunar, banii, 300 de lei. Un politist era de fata, la zece metri de mine, nu a intervenit, a tipat femeia, ca din gura de sarpe, sa ma scape”, a povesti Marius Plai.

Agresorii ar fi incercat sa scape de lege tot prin puterea pumnului. Politistii au deschis deja o ancheta amanuntita in acest caz si urmeaza sa stabileasca ce s-a intamplat cu exactitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Gura Humorului: Un barbat a fost batut cu bestialitate de trei indivizi furiosi