Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Guru Bivolaru este din nou liber! După mai bine de zece ani de căutări, liderul MISA a stat închis un an

Liderul celei mai mari mişcări yoghine din România este liber. Un an a stat Gregorian Bivolaru în închisoare după ce autorităţile l-au căutat mai bine de zece, în toată lumea.

de Redactia Observator

la 13.09.2017 , 20:18

Liderul celei mai mari mişcări yoghine din România este liber. Un an a stat Gregorian Bivolaru în închisoare după ce autorităţile l-au căutat mai bine de zece, în toată lumea.

După un an petrecut în spatele gratiilor, în România, Gregorian Bivlaru este de azi un om liber. Detenţia şi-a pus amprenta asupra lui. Cu părut complet alb şi figura îmbătrânită, Guru a ieşit din închisoare îmbrăcat într-un hanorac verde ce ascundea aceeaşi camaşă mov pe care o purta şi când a fost adus din Paris. 

Bivolaru nu a ieşit cu mâna goală. Mai mulţi bărbaţi l-au ajutat să care 8 genţi mari şi grele.  Un bolid de lux l-a aşteptat în faţa Penitenciarul Bistriţa, de unde fondatorul MISA a plecat cu planuri mari. 

Vezi și

Procurorii nu au contestat decizia de eliberare condiţionată. Au transmis printr-un comunicat că sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege pentru acordarea liberării. Liderul spiritual ar fi trebuit să ispăşească o pedeapsă de 6 ani de închisoare în România. A fost inculpat în 2004 şi condamnat în 2013, pentru raporturi sexuale cu mai multe copile sub 18 ani. De lungul timpului, puţine dintre victimele sale au avut curajul să vorbească depre ororile trăite. 

Asta în timp ce tânăra care a stârnit scandalul MISA şi a provocat condamnarea lui Gregorian Bivolaru, a declarat că nu a fost victima lui Guru. 

Bivolaru a fugit din ţară în 2004, iar în 2005 a primit azil în Suedia, unde nu a făcut nici măcar o zi de închisoare. Reţinerea sa, anul trecut în Franţa a schimbat însă situaţia. Autorităţile de la Paris l-au extrădat după 5 luni de detenţie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Guru Bivolaru este din nou liber! După mai bine de zece ani de căutări, liderul MISA a stat închis un an