Antena Meniu Search
x

Haine de Crăciun și de Revelion cu bani puțini

Ţinutele de Crăciun şi de Revelion nu mai trebuie să fie cele mai mari cheltuieli din an! Unele doamne şi domnişoare au găsit deja o alternativă mult mai convenabilă: târgurile de haine.

Vezi și

Ţinutele de Crăciun şi de Revelion nu mai trebuie să fie cele mai mari cheltuieli din an! Unele doamne şi domnişoare au găsit deja o alternativă mult mai convenabilă: târgurile de haine. Adică locuri în care o ţinută de sărbătoare cu tot cu accesorii şi pantofi costă puţin peste 100 de lei. Hainele sunt de multe ori nou-nouţe şi se vând la un sfert din preţul de achiziţie.

Ramona îşi caută o ţinută pentru noaptea dintre ani. A găsit-o în numai câteva minute, la târgul de haine vechi din centrul Capitalei. Recunoaşte că banii cheltuiţi pentru toate piesele de acum nu i-ar fi ajuns în trecut decât pentru o rochie.

Câteva căutări ne-au condus la aceeaşi concluzie: stilul nu trebuie să coste mult. Cu doar 220 de lei, am găsit două ţinute. O salopetă din catifea neagră, cu inserţii de piele pentru Revelion, perfectă cu un colier metalic. Şi o rochie glamour pentru Crăciun. Câteva accesorii completează lookul. Pantofii din piele neagră şi un plic cu mici accente din metal sunt piese clasice care pot fi folosite în mai multe combinaţii.

Hainele de sărbătoare nu sunt singurele care le fac cu ochiul iubitoarelor de modă.

Un costum care a costat, în magazin, 600 de euro, la târgul de haine se vinde acum cu 300 de lei. Accesoriile, pantofii şi hainele reciclate costă între 1 leu şi 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Haine de Crăciun și de Revelion cu bani puțini